Glosar

Termen

- DefinitieAcasa
Primul Cerc al Creatiei; Unimea originara din care am venit.

Adamus Saint-Germain
Un maestru, un inger, un profesor si un invatator din Consiliul Crimson care transmite mesaje si planul de studiu prin Geoffrey Hoppe.

Ahmyo
Increderea totala si neconditionata in tine; intelegerea ca tot ce se intampla este pentru binele tau suprem si ca tu esti Creatorul/Creatoarea realitatii tale; acceptarea intregii responsabilitati in ceea ce te priveste pe tine, mergand dincolo de lucruri precum soarta, destin, karma, ingeri si ghizi.

Al Treilea Cerc
Energia sau esenta sinelui pe deplin suveran, complet in sine insusi fara a avea nevoie de ceva din afara. Propriul tau Al Treilea Cerc este starea ta de ascensiune, suveranitatea ta pe deplin si completa.

Anayatron
Reteaua de comunicare pe care toate particulele de energie o folosesc pentru a comunica cu toate celelalte particule de energie, in special in interiorul Corpului de Constiinta.

Anost
Starea de dezechilibru catre lumina. "Dezechilibrul catre lumina, sau anost, este negarea intunericului. Este negarea unei jumatati din tine, daca nu si mai mult". Tobias.

Ascensiune
Starea de a fi pe deplin si complet in acceptare si iubire pentru tine insuti/insati fara retineri, trebuind sa dai drumul la toate limitarile existentei umane si sa integrezi pe deplin fiecare parte a Sinelui

Aspecte
Diferite roluri sau identitati pe care noi, ca Fiinte Creatoare, le-am folosit pentru a raspunde la intrebarea: Cine Sunt Eu? Noi creem aspecte de-a noastre pentru a face fata situatiilor din aceasta viata (de exemplu: copilul, parintele, patronul, vindecatorul, etc.). Noi avem de asemenea multe alte aspecte din vieti trecute, din vise si din taramuri multidimensionale. Prin alegere constienta, putem sa primim aceste aspecte inapoi „acasa”, inauntrul nostru, si sa devenim pe deplin integrati.

Atlantida
A doua era a experientei Pamantului, creata in mare parte de ordinul angelic Hapiru. Atlantidienii au creat primele comunitati de pe Pamant.

Cauldre
Numele cu care Adamus i se adreseaza lui Geoffrey Hoppe. Acesta nu este „numele sau spiritual”, ci mai degraba o porecla. Se pronunta Ka-aoul-dra.

Channeling (Transmisie)
Atunci cand o entitate non-fizica sau un inger vorbeste printr-un om. Omul traduce „pachetele de ganduri” ale entitatii in cuvinte pentru ca altii sa le auda sau sa le citeasca.

Compasiune
Acceptarea totala si permiterea a ceea ce este; inclusiv iubirea neconditionata pentru sine si onoratea totala a caii si alegerilor celorlalti.

Consiliul Crimson
Un ordin celest de invatatori, din care fac parte Kuthumi, Adamus Saint-Germain, si alti ingeri, care ne asista in calatoria noastra.

Constiinta
Constienta sau expansiune. Constiinta activeaza energia si potentialele energetice din jurul tau.

Corp de Constiinta
Corpul fizic, mintea, inteligenta, constienta, simtirile si spiritul, toate integrate pe deplin in uman.

Crimson Circle
Grupul de oameni implicati in aceasta calatorie spirituala, invatatori pentru altii, aflati in aceasta calatorie.

Dei Un Gnost
Vezi Gnost

Dimensiuni
Particule unice de constiinta create de fiinte cu suflet care pot avea aproape orice diversitate de proprietati. Se pot intersecta si pot interactiona cu alte dimensiuni si nu sunt liniare, ierarhice sau numerotate.

Dreamwalk
O calatorie interdimensionala a constiintei in care ghidul uman sau angelic sta in onorare si compasiune in timp ce ilumineaza calea celor care aleg sa experimenteze calatoria.

Dumnezeu
Spiritul sau Sursa din care am venit si care se afla in noi, de asemenea, in interiorul nostru, in esenta; esenta divina creativa din interior.

Ego
"Derivat din cuvantul latin care inseamna "eu". Eu-merg. Ego-ul a aparut cand ati trecut prin Zidul de Foc. V-a creat un simt al identitatii. Va petreceti asa de mult timp luptandu-va cu ego-ul vostru, dar este o parte integranta din voi. Este singura voastra conexiune cu Acasa. Ego-ul se transforma si se schimba. In loc de "Eu merg", voi deveniti "Eu Sunt" " - Tobias.

Eu Sunt
Sinele tau pe deplin suveran, acel Tu care ai fost intotdeauna, care se trage din Unimea originara a lui Acasa.

Fateta
O expresie unica si constienta a Sufletului, un act al constiintei. Atunci cand sunteti total integrati, fiecare aspect devine o fateta.

Fiinte cu Suflet
Cand Regele si Regina au explodat in expresie, toate sufletele au inceput sa existe. Fiecare fiinta cu suflet are in ea insasi esenta creativa si energia suverana a Regelui si a Reginei, intr-o expresie unica si personala.

Fructul Trandafirului
Un termen folosit pentru a descrie memento-ul pe care ni l-am lasat in calea sau calatoria noastra catre Trezire. In cele din urma vom gasi sau vom da peste acest memento si vom redescoperi nevoia de a ne trezi, de a ne reaminti ca suntem un Maestru. Fructul Trandafirului ne aduce aminte ca noi doar ne jucam acest joc de a fi oameni, ca "omul" este numai o mica parte din cine suntem cu adevarat.

Gaia
Maretul inger care a fost de acord sa vina, sa respire viata in aceasta piatra si sa stea cu aceasta pana cand oamenii sunt pregatiti sa accepte responsabilitatea pentru ingrijirea Pamantului.

Gnost
"Solutia noastra Creativa", gnost-ul este partea din noi care rezolva problemele dincolo de capacitatile mintii. Gnost-ul se retrezeste acum dupa ce a fost adormit mult timp. (cunoscut de asemenea si ca "Dei Un Gnost")

Inger
O fiinta cu suflet, nascuta din Unimea originara, creata de iubirea metaforicilor Rege si Regina.

Iluminare
Realizarea de a fi pe deplin si complet in acceptare si iubire de sine fara retineri, dupa ce ati dat drumul tuturor limitarilor existentei umane si v-ati integrat fiecare parte a Sinelui.

Imaginatie
Esenta energiei creatoare, inceputul intregii manifestari, imaginatia nu este "vizualizarea" mentala, ci simtirea creativa.

Kasama
Destinul Sufletului; relizarea dincolo de timp a sufletului ca viitorul, inclusiv propria iluminare, este deja aici.

Kaikho
Dorinta interioara si dorul intens pentru viata. Este in tine, un adevar intern, o pasiune adanca care nu vrea altceva decat propria implinire. Nu este lacomia naturii umane sau doar o viata mai buna. Kaikho inseamna ori libertate totala, ori nu mai traiesti.

Kharisma
Gratia din interior. Eu Sunt in expresie. Gratia sufletului. Kharisma este darul gratiei, partea autentica din tine care doar vroia sa fie simtita.

Kuthumi
Un maestru ascensionat din taramurile non-fizice care a avut multe vieti pe Pamant si transmite mesaje prin Geoffrey Hoppe.

Kyeper
Dupa Adamus, este un cuvant antic Egiptea asociat cu scarabeul, insemnand creatie, nastere, creativitate, a aduce la viata. Vine din intelegerea initiala a Spiritului, creativitatea divina a constiintei. Kyeper: Spirit in expresie, in a fi.

Lemuria
Prima era a experientei Pamantului, cand ingerii au invatat prima data cum sa-si descinda energia si sa se incorporeze in materie.

Maestru Ascensionat
O fiinta cu suflet care si-a terminat calatoria vietilor pe Pamant, care si-a acceptat propria suveranitate si si-a integrat pe deplin fiecare parte si expresie a sufletului lor, in deplina iubire si acceptare.

Makyo
Vorbarie spirituala sau platitudini care distrag de la adevarata experiemntare a Sinelui. Adamus ii mai spune rahat spiritual.

Merabh
O miscare a energiei, non-liniara si non-mentala care combina cuvinte, muzica si uneori miscare fizica pentru a crea o schimbare cuantuum a constiintei.

Metatron
Un arhanghel si membru al Ordinului de Arc. In 2007 si-a luat numele de "Yoham", care inseamna "Vocea ta in Spirit".

Namaste
Divinitatea din mine recunoaste si onoreaza divinitatea din tine.

Noua Energie
Noua Constiinta si vibratie a Pamantului care permite integrarea naturii noastre divine in natura noastra umana. Tranzitia de la dinamicile „dualitatii” sau „2” catre „dinamicile quad” sau energia lui „4”.

Noul Pamant
O dimensiune non-fizica cu caracteristicile Pamantului fizic care deserveste drept biblioteca a Intelepciunii si Experientelor de pe Pamant, si ca o clasa pentru ingerii care se pregatesc sa vina pe Pamant pentru pima data.

Oh-Be-Ahn
O antica salutare si binecuvantare intre calatorii in timp, atunci cand se intalnesc in calatoriile lor. Inseamna "Eu te onorez pentru calatoria ta, indiferent unde te afli."

Ordinul de Arc (Arhanghelii)
Creat ca un acord unificat al tuturor energiilor si ingerilor, inclusiv a celor considerati in lumina si intuneric. Toti ingerii au creat acest Ordin de Arc pentru a trece la urmatorul nivel al intelegerii si al rezolvarii energiei.

Pakauwah
Un totem sau animal spirit creat de tine ca o extensie a esentei tale pentru a-ti asista experienta ta umana.

Primul Cerc
Acasa, existeta initiala a lui Dumnezeu sau a Unimii, numita de asemenea si Prima Creatie. Este locul de unde am venit, inainte de a pleca in aceasta Calatorie pentru Spirit.

Examinarea, revizitarea, retrairea si analizarea evenimentelor din trecut pentru a incerca sa gasesti vindecare si rezolvare; antiteza simplei acceptari si integrari.

Punct de Separare
Un moment in care realitatea se schimba de la un ciclu sau spirala a experientei catre urmatoarea.

Respiratia Constienta
Recunoasterea si acceptarea pe deplin a Vietii, alegand in mod constient sa aduceti energiile fortei vietii in propria realitate umana.

Sam
Un pseudonim pentru incarnarea actuala a lui Tobias, in care s-a incorporat pe deplin in 19 iulie 2009.

Senzual
A-ti folosi toate simturile pentru a savura si a aprecia experienta vietii.

Sha-dhar
A infuza sau a respira viata in viata. De asemenea a te infuza pe tine in viata ta.

Shaumbra
Numele pe care Tobias l-a dat grupului de oameni care trec prin procesul trezirii. Termenul provine din timpurile lui Yeshua ben Joseph (Isus), cand oamenii – multi dintre ei Esenieni – se adunau la intalniri spirituale. Cumva tradus in vechea ebraica, prima parte a cuvantului Shaumbra se pronunta „shau-home” care inseamna acasa sau familie. A doua parte a termenului este „barah”, care inseamna calatorie sau misiune. Cand sunt puse impreuna, rezulta „shau-home-ba-rah” care inseamna familie care se afla intr-o calatorie si experienta, impreuna. Tobias spune ca in timpurile biblice, o „shaumbra” era de asemenea o esarfa sau un sal care era purtat de barbati sau femei. Era o culoare purpurie speciala care ii instiinta pe altii ca era timpul pentru intalnire. Se pronunta „Shom-bra”.

Shasat
Viata fara putere; eliberarea intregii nevoie de putere, jocuri de putere, chin, victimizare, etc.; starea de a trai in toata permitere fara nevoia puterii.

Shoud
In timpul unui Shoud, esenta spirituala a grupului de ascultatori este adunata de un om sau de o fiinta non-fizica precum Adamus. Mesajul colectiv al grupului este comunicat inapoi printr-un channeler. Simplificat, audienta de fapt isi asculta propriul sine.

Standard
In sensul de „a fi un Standard al Noii Energii”; o lumina care ghideaza; o persoana care radiaza potentiale pentru alti oameni. Un Standard este de asemenea un invatator, din moment ce Standardul impartaseste ce a invatat din propria sa experienta. Prin propriul exemplu, un Standard ii inspira pe altii sa vada ce se poate face.

Tobias
Un Maestru ascensionat din Consiliul Crimson care a transmis mesaje si plan de invatare prin Geoffrey Hoppe. Tobias s-a intors pe Pamant pentru o noua incarnare in iulie 2009.

Tot Ceea Ce Este
„Al Doilea Cerc al Creatiei”, tot ce a fost creat in afara Acasei. Aceasta include universul fizic si toate taramurile si dimensiunile non-fizice.

Vid
Nimicul din afara a Tot Ceea Ce A Fost. Dupa plecarea de Acasa, ingerii s-au trezit in Vid, unde nimic nu exista, nici macar intuneric. Tot Ceea Ce Este acum, inclusiv toate taramurile fizice si non-fizice, au fost create in Vid. Tot Ceea Ce A Fost nu mai exista.

Yeshua Ben Joseph
Dupa Tobias, acesta era unul dintre numele date lui Iisus, in timpurile biblice in care a trait.

Zidul de Foc
Expansiunea constiintei sau a cunoasterii dincolo de ea insasi. Este o metafora pentru a merge de la Acasa in Vid, care a devenit Tot Ceea Ce Este. Cand energie esentiala a lui Unu a explodat pentru a se descoperi pe sine si sa raspunda la intrebarea „Cine Sunt Eu?”, multe aspecte – sau scantei din Dumnezeu – au fost create.