A Few Testimonials

See more

A Few Testimonials

See more


In aceasta curgere naturala a vietii deloc intamplator si surprinzator mi-a fost sa te cunosc pe tine :) un maestru al bucuriei, intelepciunii si iubirii de sine :) a fost fantastica intrevederea cu el, am acceptat cu inima plina de entuziasm sa ma deschid fata de mine si cu fiecare respiratie adanca sa ma cunosc, sa ma simt, sa imi apreciez meritele si sa ma iubesc mult mai profund...cu drag Radu !!!

Se poatee Bogdane chiar functioneazaaa...sunt atat de implinit nu pot descrie in cuvinte :)

Radu Maniu


Am primit un dar minunat, mai multe chiar ... credeam ca ma cunosc si stiu ce imi doresc dar in urma acestei intalniri am descoperit ca ma minteam frumos, descoperand rani atat de adanci si traume care "radeau " galagios ... dar eu nu auzeam si nu simteam. Eliberarea a venit dupa o puternica revolta ... o tornada care initial m-a determinat sa fug, sa ma ascund ( de mine ) ... unde? ! Totul era de fapt acolo ... in mine ... doar astepta sa aflu ca ... EU SUNT! Multumesc mult Bogdan!

As fi putut continua ... insa, darurile continua sa vina si aleg sa le primesc ... si totul este bine in toata creatia!
Viata este minunata traita in bucurie!
Iti multumesc si te iubesc!

Daniela Oancea

A fost o experienta interesanta, provocatoare din care am invatat cat de important este sa ma iubesc pe mine si ca eu sunt singura responsabila pentru viata mea. Alegerea este a mea. <3

Bianca Oancea


A fost o experienta foarte frumoasa si foarte buna pentru mine, pentru ca am realizat ca nu este bine sa fiu foarte patimasa in ceea ce-mi face placere si in ceea ce ma reprezinta pe mine cu adevarat. Am simtit iubirea ta la un nivel foarte profund, mi-ai transmis caldura ta, blandetea ta, ai reusit sa ma faci sa inteleg cat de important este sa ma accept, sa ma iubesc cu adevarat acceptandu-ma in totalitate, ca apoi sa-i pot accepta si iubi pe ceilalti fara a face compromisuri.

Energia care a curs acolo in timpul cursului a fost o energie incredibila, o energie a iubirii, o energie calda si suava. Am realizat cat de minunata si cat de importanta este" respiratia constienta". Nu pot sa exprim foarte bine prin cuvinte, pentru ca asa cum spui si tu, astfel de lucruri se traiesc, se simt, sunt profunde si asta este incredibil!

Te asteptam cu mult drag in Bucuresti sa mai experimentam astfel de minunat!

Au trecut doua saptamani de la cursul Iubirii. Iubirea atat de minunata, cand dai voie inimii sa se deschida si sa infloreasca aici iubirea.

Poate sunt la inceput, pentru ca mai am atat de multe de invatat, dar incep sa fac pasi in drumul meu. Sunt atat de multe la care vreau sa renunt, ca sa fac loc iubirii in inima mea, bucuriei din fiecare clipa. Mi-e atat de dor de bucurie si de iubire...

Si nu este usor sa renunti la o veche viata, cu tot ce a insemnat ea si bune si rele, ca sa descoperi ca noul poate fi mult mai minunat. Ca poti trai liber, ca poti sa incepi sa iubesti si sa te bucuri de viata mult mai mult. Este atat de greu sa te abandonezi in bratele vietii, sa nu mai incerci sa controlezi totul, sa lasi totul sa curga fara sperante si asteptari incapatanate. Sa ai incredere, ca totul va fi bine.

Dar, atunci cand tot ceea ce a fost te-a adus in punctul acesta in care sufletul cauta mai mult, cand s-a saturat de suferinta si tristete, poate chiar exista un alt mod de a trai, unul plin de libertate si bucurie.

Teama de a trai, lipsa de incredere in viata.....care este raspunsul? Poate sa ne iubim atat de mult incat nimic sa nu mai conteze. Sa dam drumul la tot si sa ne abandonam in iubire, in incredere, ...oare ar mai avea loc atunci suferinta? Cine stie raspunsurile?

Eu una, nu le stiu inca, si da este greu, tot acest drum ....dar atunci cand un suflet minunat este langa mine, cu atata iubire si daruire, parca totul se lumineaza si in inima intra caldura si setea de fericire.

Cel mai bine ii poti invata pe oameni iubirea atunci cand tu esti exemplul prin care ea curge, cand tu deja traiesti in libertate si bucurie. Si Bogdan, are intr-adevar atat de multe minuni sa ne invete, pentru ca el insusi le traieste deja. Sunt extrem de recunoscatoare ca impartaseste cu mine, cu noi, experienta lui, atat de frumoasa, ca o suflare de aer proaspat, cu atata caldura si iubire. Multumesc din suflet <3

Nico


Bogdan,

Ieri noapte m-am trezit,
Si versuri in gand mi-au venit.
Le-am asternut pe hartie,
Cu gandul sa ti le dedic tie!

Maestrul meu tacut
Langa mine sta scut,
Cu raze de iubire m-alina
Ca sa pot din nou sa vad lumina.

Scanteie de iubire a invatat sa fie,
Mentor si ghid
in al vietii tainic labirint.

Tu ce mai zici? Nimic.
Si ce creezi ? Nimic.
Sunt intrebari pe care
Mi le pune cu rabdare.

Rabdarea lui e reper,
Te-alimenteaza din cer,
Cu e-nregula te-alina
Si te-ajuta sa te exonerezi de vina

De care te agati se pare,
Caci n-ai cunoscut alta cale.
Dar este Craciun acum

Si-o steluta s-a aprins pe-a mea cale

Si-mi vine sa strig:
Multumesc, Univers,
Ca pot in vers sa revars,
Raze de iubire si de multumire !

Evenimentul facilitat de tine, a fost o incantare, am celebrat iubirea, fiinta, viata! Nu se pot exprima in cuvinte sentimentele si emotiile pe care le-am trait, totul s-a creat si transformat intr-un mod natural, elegant.

Esti extraordinar si tu sti asta, dar este minunat sa o mai auzi din cand in cand! Faci ca lucrurile sa fie usoare, clare, simple si inaltatoare in acelasi timp. Multumesc pentru Darurile care abunda deja in viata mea!

Cu mult drag si pretuire,
Gabriela Mariuca Iancu