Despre Adamus, Tobias
si Kuthumi

Vezi mai mult

Despre Adamus, Tobias
si Kuthumi

Despre Adamus


Adamus Saint-Germain este Profesorul, Maestrul si Invatatorul din Consiliul Crimson care aduce mesaje despre a trai si a fi maestri in Noua Energie, prin Geoffrey Hoppe.

 

Multe lucruri au fost scrise de-a lungul anilor si multe povesti au fost spuse despre acest personaj istoric intrigant si cumva enigmatic. Adamus este o fiinta remarcabila care s-a manifestat in multe vieti, exprimand o diversitate de identitati, in multe aventuri pe Pamant. In viata sa ca Saint-Germain, el s-a nascut in zona cunoscuta acum drept Spania, avand un tata portughez, care era de asemenea si evreu, si o mama de vita nobila spaniola.

 

El a ales sa se auto-intituleze Contele de Saint-Germain cand si-a inceput calatoriile prin Europa. El a consiliat regi si alte personaje nobile si a fost cunoscut ca un mare alchimist – un miscator de energie. Astazi, ii place, de asemenea, sa fie numit „Profesorul Adamus” si deseori se introduce ca „Adamus din Domeniul Suveran”.

 

Adamus Saint-Germain este aici sa ii invete pe Invatatorii Spirituali ai Noii Energii. El reaminteste tuturor celor care vor asculta, ca arta, adevarata natura a miscarii energiei inseamna dinamici simple. El este aici sa asiste tranzitia umanitatii de la „Vechea Energie” a fortei si a dualitatii catre Noua Energie, care este expansionala si usor accesibila.

 

Adamus Saint-Germain se adreseaza Shaumbrei in timpul Shoud-urilor lunare si este un vorbitor frecvent la workshop-urile si scolile Crimson Circle, din jurul lumii. Dincolo de multele sale titluri si identitati, Profesorul Adamus poarta intelepciunea, pasiunea si puterea creatoare a unui invatator adevarat.

 

sursa: www.crimsoncircle.com

Despre Tobias

Tobias este o fiinta angelica care a trait multe vieti pe Pamant. Este cel mai bine cunoscut pentru viata sa ca Tobit (cunoscut de asemenea ca Tobias), unul dintre personajele principale din apocrifa Cartea lui Tobit. Dupa spusele lui Tobias, ultima sa viata pe Pamant s-a terminat aproximativ in anul 50 i.Hr., iar el se intoarce acum prin taramurile angelice pentru ceea ce el numeste „cea mai mare evolutie a constiintei, pe care umanitatea a experimentat-o vreodata”. El ii asista cu iubire pe cei care trec prin transformarile spirituale, care cauta sa-si integreze diviniatea in umanitatea lor, si sa-l redescopere pe Dumnezeul din interior. Mesajele sale spirituale si inspirationale sunt transmise prin Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado, SUA.

 

Tobias face parte de asemenea dintr-un grup angelic numit Consiliul Crimson. Acest Consiliu are scopul spiritual de a invata folosirea energiilor si asistarea expansiunii constiintei pe Pamant si in alte locuri din Creatie. Tobias si Consiliul Crimson ne aduc energiile intelepciunii si a iubirii, si impartasesc o perspectiva de pe partea cealalta de voal.

 

„Eu, Tobias, voi vorbi prin prietenul nostru, cel pe care noi il numim Cauldre (Geoffrey Hoppe), dar noi vom vorbi cu fiecare dintre voi, cu inimile voastre, cu Sinele voastre Divine, in aceasta zi. Cuvintele pe care le auziti (si le cititi) nu sunt la fel de importante ca mesajele si iubirea si energia pe care le aducem in aceasta zi familiei, Shaumbrei”.

 

Mesajele lui Tobias catre Crimson Circle au inceput in 1999 cu un grup de metafizicieni din zona Colorado, cunoscuti de asemenea drept Shaumbra. Materialele lui Tobias sunt acum traduse in peste 20 de limbi si auzite sau citite de sute de mii de oameni in fiecare luna.

 

Tobias a intrat acum in urmatoarea sa viata de pe Pamant. Ultimul sau mesaj prin Geoffrey Hoppe a fost transmis pe 19 Iulie 2009.

 

 

sursa: www.crimsoncircle.com

Despre Kuthumi Lal Singh


Kuthumi lal Singh este un Maestru si Invatator din Consiliul Crimson care este un invitat si un prezentator frecvent la intalnirile Cercului Crimson. Este cunoscut pentru simtul umorului si intelepciunea simpla. El este cunoscut de asemenea ca Koot Humi, Mahatma si Maestrul K.M.

 

Kuthumi a trait in secolul 19 si potrivit povestii sale auto-descrise, el a fost un Punjabi a carui familie s-a stabilit in Kashmir. Kuthumi a studiat mai tarziu la Universitatea Oxford, in mijlocul anilor 1800. In timpul perioadei sale in Anglia, Kuthumi a suferit o cadere psihica extrema si a stat la pat aproape doi ani. Dupa ce a invatat sa „iasa din limitarile mintii sale”, Kuthumi a calatorit prin Europa si Orientul Mijlociu, inainte sa se intoarca in India. El si-a petrecut ultimii ani in manastirea sa de lama, din Tibet. Una dintre cele mai populare prelegeri a lui Kuthumi pentru Cercul Crimson a fost intitulata „Un Lucru Amuzant S-a Intamplat pe Drumul Ascensiunii: Am Pierdut Totul”.

 

Se considera in general ca Kuthumi a fost incarnat in trecut drept Pitagora, Faraonul Tutmose al 3-lea, Baltazar (unul dintre Cei Trei Magi de la Rasarit), Sfantul Francis din Assisi si Shah Jahan.

 

Kuthumi a prezentat Cursul pentru Studiu Personal „Ce Lipseste?” si deseori asista la workshop-urile Cercului Crimson si la clasele tinute in jurul lumii. Pe langa materialele transmise prin Geoffrey Hoppe, Kuthumi a co-scris multe carti in ultimii ani, impreuna cu Shaumbra din jurul lumii. La fel ca esenta lui Kuthumi, cartile folosesc umor pentru a aduce mesajul intelepciunii si simplitatii spirituale.

 

Mai multe gasiti la http://en.wikipedia.org/wiki/Kuthumi

 

Vrei sa Simti, sa Citesti sau sa Vezi Co-Creatiile lor?

Mergi la Shoud-uri